Mobila de baie Granit

Newsletter

Introducere
Accesarea si utilizarea magazinului online www.mobilierpentrubaie.ro sunt supuse urmatorilor termeni  si conditii, precum si tuturor legilor aplicabile. Prin vizitarea si folosirea acestui site utilizatorul isi exprima acordul acestor termeni si conditii.
Imaginile produselor, descrierile, specificatiile, materialele video, etc,  sunt publicate cu acordul implicit sau explicit al detinatorilor de drepturi (importatori, distribuitori, producatori, etc).
Toate vanzarile, livrarile si orice actiune ce implica de acest site se realizeaza exclusiv in baza conditiilor comerciale de mai jos.

Termeni si conditii de utilizare
Produsele comercializate prin magazinul online mobilierpentrubaie.ro sunt noi si sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Garantia pentru produsele comecializate este conform legislatiei in vigoare si a specificatiilor producatorilor.
Prin plasarea unei comenzi cumparatorul isi exprima acordul de a primi bunurile comandate si de a plati contravaloarea lor.
Administratorul site-ului depune toate eforturile pentru ca toate datele si specificatiile ce apar afisate in cadrul magazinului www.mobilierpentrubaie.ro sa fie corecte, insa pot aparea modificari de continut fara notificare in prealabil.

Confidentialitate
Acest site respecta legile in vigoare in ceea ce priveste confidentialitatea datelor. Datele personale ale utilizatorilor nostri sunt folosite numai pentru desfasurarea comenzilor. Acest site nu vinde, nu face schimb, nu ofera, nu divulga datele personale ale clientilor altor persoane care acceseaza paginile site-ului fara acordul acordul clientilor.
Cumparatorul poate sa notifice in scris stergerea datelor personale din baza de date a site-ului.

Cum comand
Comenzile pot fi lansate direct de pe site, dar si prin email sau chiar telefonic.
In urma lansarii comenzii dvs. veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil de catre unul dintre operatorii nostri pentru a confirma disponibilitatea produsului in stoc.

Modalitati de Plata
Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si contin TVA 24%.
Plata produselor comandate poate fi realizata in urmatoarele moduri
-          Plata la livrare prin sistem ramburs
-          Plata prin virament bancar
Produsele sunt facturate la pretul afisat in magazinul online in momentul plasarii comenzii. Cumparatorul va oferi datele corecte si complete necesare pentru emiterea facturii.

Costurile de transport
Transportul este gratuit pentru orice comanda mai mare de 899 lei in reteaua de acoperire a curierului.

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate prin companiile de curierat de pe teritoriul Romaniei.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Plăteşte